Wednesday, August 10, 2011

24 comments:

Norizwan said...

wow....nice....=)

lieyalatif said...

bestnye dpt mandi sungai..terase2 nyaman air nyerrr...

Anif® said...

Wahaha.. Macam "body builder" la :D Ada gaya!

Just said...

waaa.. tagap oo.. ;p

mancai said...

terasa nak terjun dalam sungai tu...

zulkbo said...

salam..
ayah buat kerja apa for living?
badan nampak sihat lagi tu..mesti
kerja yang berpeluh kan..?

StellaClaire-Richard said...

wow..tagap nya..hehe

Aemy Shamy said...

Fuyoh! Nice! Haha ^^

CikSembang said...

sy teringin nak buat rumah tepi sungai tu..terpengaruh cerita pangkin atok.. rumah ditepi laut.. nyaman

Dulu Lain Sekarang Lain said...

ha ha.. him again. makin popular la daddy cam ni Bel.. :D

Zezebel Lair said...

Norizwan,
heheh, :D

Zezebel Lair said...

Lieya,
alahai, macam terasa-rasa betapa sejuknya air sungai tu, hehhe

Zezebel Lair said...

Anif,
lol, mesti my dad bangga bila dengar tu hihiih

Zezebel Lair said...

Just,
hahahaha, :p

Zezebel Lair said...

Mancai,
Tambah lagi kalau time cuaca panas kan? hehehe

Zezebel Lair said...

Zulkbo,
Salam.
sekarang ni dia buat kerja kampung je, maklumlah dah pencen..hihih

Zezebel Lair said...

Stella,
hahaha, lucu pla ..

Zezebel Lair said...

Aemy,
hahaha, :p

Zezebel Lair said...

Mesti best kan kalau betul2 rumah tepi sungai Cik Sembang, :D

Zezebel Lair said...

DLSL,
Hahahaha, takpe, bukan selalu dapat popularkan bapa, hihihih lagipun, bukan senang nak dapat gambar my dad ni..hihihih

floyd said...

Best pula tengok air sungai segar tu. Di mana your dad buat pose ni?

hafizmd said...

ooo...terjawab sudah siapakah gerangan lelaki hebat (dalam satu entri bergambar sebelum2 ni)


moga sekeluarga sihat sejahtera hendaknya...

p/s-bestnya dapat mandi sungai...teringin :D

Zezebel Lair said...

Di sungai simpangan, Kota Marudu ni Floyd, :D

Zezebel Lair said...

Hafizmd,
hehehe tau takpe.. :D

Post a Comment

Please don't spam my comment with your blog link. TQ.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...