Tuesday, August 24, 2010

Pro blogger play dirty

What a shame when a so called Professional blogger play dirty. Any of you who check my blog post yesterday about life as a blogger (Hidup seorang Blogger)? Hahahahaha.... Some domain blogger play a bit dirty trick on my blog. Maybe because he/she scared that I will be on top of the search engine. I already told all of you, I am not playing your contest and game. Why do you need to worry about me? Sound like typical Malaysian style, afraid of a competition. I am not accusing anyone but I know how to check what happen.


To anyone, who don't know what I am talking about. Yesterday, my blog gone up to the second page of the keywords "Hidup seorang Blogger" all of the contestant fight for. I am just doing my routine blog job to get that, I am not an expert SEO like most of you. Hahahahaha.... Maybe seeing my blog on the second page of Google make they feel my blog is a competition. I know what they do to my blog and I don't mind about it. Keep on doing that, one day others will do that to you to. Today, If you search Google for that words, my blog is no where to be seen. Hahahahaha....

My blog is almost a month old but someone already feeling a bit of threat? Come on guys, I don't want to fight any of you. Or most of you guys feel threaten by a girl like me? Thanks, I will take that as an honour. Hahahahahaha.... I don't know that a basic SEO can killed a Pro Blogger sitting on his/her chair. Hahahahaha... I don't like to play dirty even if I know how to do that because I am not playing. I just want to blog and share what I see in my daily life. To that Pro Blogger (Otai Blogger), I know who you are, know. Your blog look like a professional but your heart is full of shame.Please don't asked me who and what he/she do. I know most of you old time Malaysian blogger know better then me.

To normal blogger like me, please learn a little bit of SEO. Its help your blog rank better in the search engine and maybe will make the Pro blogger shaking and feel some fear. Hahahahaha.... Funny thing isn't? But this is the world of blogging.

Chayo-chayo.

62 comments:

lionteen said...

biase la..
x sume berpuas ati dengan kite:)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sabo je lah kak.. kalau tak sabo kita bakar mercun baling kat situ

azieazah said...

Sabar jer lah..

*Nak tanya, kenapa blog BELL ni tak nampak full page ek? Side sebelah kanan tak nampak, so I can’t read text yang hujung tuuu.. kenapa ek?

maslinamansor said...

Sapa la gamaknya... :)

fiddeOmar said...

belle: that's life of a blogger. hahaha! (syukurlah i bukan blogger tegar :D)

Zezebel said...

lionteen.
Cuma tak sangka la plak blog saya yang tak sampai sebulan ni dorg dah jadi kecut perut.

Zezebel said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o.
Sabar jer lar yang boleh di buat.
Baling mercun karang dah jadi main perang perang plak. hahahaha....

Zezebel said...

azieazah.
template blog ni untuk wide screen kot. Nanti saya godek2 betulkan balik. terima kasih ya kerana bagitau.

Zezebel said...

maslina tau dah kot? Hehehehe....

Zezebel said...

fidde.
saya pun bukan blogger tegar, cuma ada banyak perkara yang saya nak kongsi dalam blog. hehehehe....

Jamie said...

I could see someone getting iffy if you were selling something similar (Cola wars anyone?) but like a great blogger, you're just giving away free water. Bad analogy I know. But I bet it made you smile! :)

Zezebel said...

Hahahahaha Jamie.
At first, I feel a bit frustated with their dirty tactic. After thinking about it for a while, I am laughing and a little bit proud in myself. I am still new in blogging but someone already afraid I will be their competition.

makdara TERDIVA said...

huh! macam tu pun ade ke??

be profesional la beb! blog bukan nak bawak mati pun.. =P

thx zezebel folo my blog :)

levian said...

there are plenty of people like that around.
let them do what they want,
they can't affect you if you don't give them the power to. :)

donnyien said...

kalau kau ikut tu kontest mesti dapat duit ni bel..hehe

cGi0 said...

mcm2 kn...
siapa yg suka tgk kita di atas..?
byknya lg suka kita di bwh..

Norizwan said...

sabar zezebel...
sebagai seorang blogger ada mempunyai hak sendiri.
peduli la apa dia kata, bukan sedara pun huhu...

etomyam said...

its typical, be it in normal life or online activity...esp when people felt threatened.. pedulikanlah :D

Zezebel said...

makdara TERDIVA.
Mungkin blog jer tempat dia carik makan kot.

Zezebel said...

Thanks for the advice levian.
Really appreciate that.

Zezebel said...

Ala donny.
Sekarang pun saya dapat juga, dapat musuh dalam selimut. Hahahaha...

Tia mau la duit donny, banyak lagi cara mau cari duit owh. Jual beras lagi bagus.

Zezebel said...

cGi0.
Biasa la manusia ni, ada irihati kan?

Zezebel said...

Norizwan.
Takpela dia nak buat apa. Dia tak tahu kalau saya buat begitu kat blog dia, dia yang lagi merana. Silap-silap mati tensen sebab Google PR dia akan jatuh. Blog saya masih baru dan saya tak fight pun untuk keywords bahasa melayu ni.

Zezebel said...

etomyam.
At first, I am thinking to much about it. Now I am feel a little bit proud since people consider my blog as their competition. Hahahaha...
Thanks for the advice bro.

mancai said...

pendapat aku patut abaikan je dan pekak kan telinga... huhuhuhu

Zezebel said...

Terima kasih mancai.

dahstar said...

you can use blogroll for more google search .google can see blogroll content(after while)

Jamie said...

There are lots of sharks in the tank. You are not one of them. :)

Jimmy Ng said...

Wat Say Man, this so called "Otai Blogger" got bloody scare bitten by a Newbie "Z" for being listed on first page of Google for "Hidup Seorang Blogger". So freaking childish, man. BTW what's so grand being listed in BM for that particular keyword? Does being listed on the first page get you targetted traffics/readers? Hey Otai, it's the content that's more important. Good contents will ultimately bring you GOOD AND LOYAL traffics not 'CLICKS, CLICKS, CLICKS" that has no benefit to you at all. Shame on you, "OTAI" for bullying a NB.

Sumandak Kinabalu said...

Biasalah org skrg, tak boleh nampk org lain lebih sikit dari dia...
Begitu lah org yg ada PHD nie (Perasaan Hasad Dengki)...hehehe
Anyway, chayo2 my friend...

Zezebel said...

Thank you dahstar.
I already make a blogroll pages. No need for that.

Zezebel said...

Thanks Jamie.
I really don't like shark. Hahahaha....

Zezebel said...

Thanks Jimmy.
Thats true, BM keywords is nothing because my blog is in english. Let them be like that, as long as I don't follow their dirty tactic like that, i will be happy blogging. Hehehehe....

Zezebel said...

Terima kasih mandak.
chayo-chayo dengan ko juga aaah....

adamfaiz said...

camtu pulak...just ignore him/her

Zezebel said...

adamfaiz thanks.
ignore lar ni.
Cuma tak suka bila kita selalu datang lawat komen blog dia takde pun niat nak rosakkan blog dia.
Sabar jer lar.

Kulanz Salleh said...

biasalah tu, kalau orang yang dah banyak pengetahuan, macam2lah dia boleh buat untuk jatuhkan orang lain.. apapun sabar sajalah.. kalau perbuatan yang tak baik, maka balasan yang tak baik tetap juga dia terima..

suri said...

salam manis zezebel..
lah knp blh jadi begitu huhu.. sudah2 biarkanlah mereka yang penting sahabatku tak ganggu orang dan tak kacau hak asasi manusia..

jika gaduh2 memang tak bawa kemana-mana pun..
biarkan sahaja..

jom jual beras nanti akan dapat hasilnya lagi bagus dari bergaduh yang tidak mendatangkan apa-apa buat diri sndiri

Sir Marcello said...

not me kan?
hohoho

HiPnCooLMoMMa said...

my oh my, what other people can do for the moolah, this is sad. maybe they think that you are out there for the money Z and they feel threatened.

Syafrizal said...

takpe la awak... buat je macam saya..
saya mmg tak suka nak masuk pertandingan apa2 pun..
cuma nak sampaikan mesej dalam artikel blog saya je
biar blog kita jadi panduan atau memberi manfaat pada org lain....
biar la dia nak menang ke apa ke...
saya tak nak jadi famous haha...

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

it normal la...heart of people different ma... hehe..

Blinkky said...

Just ignore about it. You're doing just great =)

Donha said...

Identiti tu penring. ROFTL! haha..chill. think +, and make a move!

Mylene said...

Actually, I like Malaysian bloggers because they do read blogs and know how to comment, at least those who came across my blog. I didn't know some are playing dirty. Well, let them play their game and if it's always our choice whether to join or not. If you think they play dirty, then your decision of not joining must be right.

hentakbelipat said...

nak jadi ceo la best

Zezebel said...

Terima kasih atas nasihat Kulanz.

Zezebel said...

Hahahahaha Suri buat saya ketawa.
Mari la datang sini hari sabtu bei beras. Saya bagi harga diskaun.

Zezebel said...

Sir Marcello.
Aik? terasa plak?

Zezebel said...

Girlie.
They do that for just a few hundreds ringgit. Maybe for them its worth it.

Zezebel said...

Syafrizal.
Saya pun taknak masuk pertandingan. Cuma ambil tajuk tu sebab macam best jer di buat title post. Tak sangka plak nak main kotor macam ni.

Zezebel said...

Zikr.
Hahahahaha.... Mangkali lar.

Zezebel said...

Thank you Blinkky.

Zezebel said...

Donha.
Yalar. Sekarang saya dah tau orang dia macamana. Nampak jer orang tu baik dalam gambar.

Zezebel said...

Thank you Mylene.
I love to read your posts.

Zezebel said...

hentakbelipat.
tunggu saya ada company sendiri dulu lar.

mijie said...

hi zezebel,

adakah saya orang yang dimaksudkan? play dirty macam mana tu?

boleh tak jelaskan

sufian said...

kenapa? best sgt ke SEO tu? rasa cam biasa je... (i'm just newbie blogger)

madlut said...

play dirty tue camne eh?..teringin gak nak tau apa yang pro blogger tu buat? huhu...so that nt klu dia buat benda yg sama kat blog saya, sy boleh detect

Zezebel said...

hi mijie.
no komen.

Zezebel said...

Sufian.
terpulang la kepada blogger tu sendiri.

Zezebel said...

madlut dah lama blog. Mesti lebih tahu dari saya.
Benda dah berlaku tak boleh gostan dah. Malas nak fikir. Kalau nak mintak maap ngan pakcik google pun bukan dia layan.

Post a Comment

Please don't spam my comment with your blog link. TQ.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...